LØSNINGER


Business Case Eksempel:
Kreere din Web præsentation med High Priority IT Solutions.

High Priority IT hjælper dig med at opbygge dit forretningskoncept på Internettet. Vores service inkludere de generelle udviklingsopgaver, rådgivning, service og IT-udbyder.
Vi tilbyder, mangfoldigheder i at være din partner i din Website og email design og vil være lokomotivet for markedføringen..

Kunden her havde behov for:

  • High Priority IT som Server partner
  • Udviklingsassistance
  • Drift

Udbytte og pris:

Kunden fik udarbejdet et professionelt og velfungerende website på Internettet, som allerede gav en forøgelse af kundens omsætning.
Kunden fik konsulenttimer til udvikling af website og der blev endvidere lavet en service aftale på drift og vedligeholdelse af servere.


High Priority IT og vores velkvalificeret personale er parat til at assistere dig. Vi ser frem til at være den rette server-udbyder og lad os sammen udvikle materialet, som gør din virksomheds website unik.
Om du driver service,- produktion, og eller salgsvirksomhed kan vi hjælpe dig med at skræddersy og udtrykke det rigtige billede for din virksomhed på Internettet..
Kontakt vores personale i dag og lad os diskutere dine behov og ønsker. Lad os sammen finde de fordele vi kan sætte i fokus på din website.

 
English Dansk solutions it outsourcing hosting support contact aboout hp-it